Віра Олександрович

Тернопільським студентам показали техніку податківців різних часів

unnamed-48

На екскурсії в музеї Державної податкової служби (ДФС) нещодавно побували тернопільські студенти.

Такі акції є традиційними повідомили у Відділі організації роботи Головного управління ДФС в області (читайте також ТУТприм.).

- Виховання податкової культури у підростаючого покоління - не менш важливе, ніж адміністрування податків. Адже це сприяє створенню позитивного й шанобливого ставлення до діяльності фіскальної служби і підвищенню її позитивного іміджу, - кажуть у податковій. - Саме тому у Головному управлінні ДФС в області проводять пізнавальні екскурсії для учнів і студентів.

Днями ближче ознайомилися із історією становлення і розвитку податкової системи України, а також дізналися про діяльність фіскального відомства, його сьогодення і минуле студенти 4-го курсу Тернопільського національного технічного університету ім. І.Пулюя.

- Гості відомства відвідали Музей податкової служби, де оглянули експонати: документи часів німецької окупації і Російської Імперії, радянського періоду і часів Незалежної України, - додають фіскали. – Окрім того, в експозиції є монети, грошові знаки, різні укази і звіти про збір податків, раритетна техніка, якою користувалися податківці різних поколінь, а також зразки форменного одягу.

Після ознайомчої екскурсії музеєм студентам показали Центр обслуговування платників і Галерею робіт учасників Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості.

Фото, надане Відділом організації роботи Головного управління ДФС в області

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео