Тернопільські депутати серйозно взялися за чиновників

Міська рада

Після того, як на сесії Тернопільської міської ради з ініціативи депутатів прийняли рішення заслухати звіти керівників структурних підрозділів та комунальних підприємств, настало з цього приводу певне затишшя.

Порушив мовчанку керівник фракції ВО «Свобода», побратим міського голови Роман Навроцький.

«Вчора (11 жовтня 2016 року - ред.) відбулося перше засідання керівників фракцій щодо обговорення графіку звітів про роботу керівників усіх структурних підрозділів Тернопільської міської ради та керівників комунальних підприємств згідно прийнятого рішення сесії». - написав пан Навроцький на своїй сторінці у facebook.

За його словами, Віктор Шумада (секретар ради), Володимир Місько (Блок Петра Порошенка), Андрій Грицишин (ВО «Самопоміч»), Володимир Бліхар (Народний контроль) та Андрій Ткаченко (Громадянська позиція) обмінялися думками про саме бачення графіку звітів, процедуру та шляхи реалізації самої ідеї. .

«Було прийнято рішення зібрати пропозиції від депутатів Тернопільської міської ради, громадських організацій, тернополян щодо зауважень до роботи тих чи інших структурних підрозділів міської ради, врахувати пропозиції виконавчого комітету щодо графіку звітів та за декілька днів продовжити роботу», - зазначив пан Навроцький.

Нагадаємо, що згадане рішення депутати прийняли після успішного звіту директора КП «Тернопіль Інтеравіа» Івана Сороколіта, який сам напросився на сесії звітувати про роботу очолюваного ним підприємства.

Вибір читачів за тиждень

Відео