“Дієві інструменти участі та діалог влади з громадою”

1475663360_1

17 жовтня, о 16:00, в арт-галереї “Бункермуз” відбудеться тренінг “Дієві інструменти участі та діалог влади з громадою” для активістів та активних тернополян, який організовують представники всеукраїнської ініціативи “Активна громада” Всеукраїнського громадського об’єднання “Інститут Республіка”.

На тренінгу учасники дізнаються про те, як кожен житель міста може використовувати наявні ресурси для лобіювання інтересів громади. Також усім розкажуть про механізм залучення бюджетних коштів для вирішення проблем та пропозиції ідей, що можуть покращити ситуацію на кожній вулиці, районі чи у місті загалом.

Спікери:

  • Юрій Середа (Експерт Інституту Республіка) – “Інструменти участі громадськості у процесі прийняття рішень органами місцевого самоврядування реформа місцевого самоврядування в Україні”;
  • Назар Зелінка (депутат Тернопільської міської ради) - Методи прямої демократії в м. Тернопіль та бюджет участі.

Запрошуємо усіх активних громадян на форум. Для участі у заході потрібно зареєструватись за посиланням: http://bit.ly/2e8q4EC

Посилання на подію:

Контакти:

Рустам Ергешов

Координатор Всеукраїнської ініціативи

“Активна громада” у м. Тернопіль

тел. (098) 992 8330

rustamchyk@gmail.com

Примітка. Всеукраїнська кампанія “Активна Громада” - об'єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності ВГО “Інститут Республіка”.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео