За тепло в двокімнатній квартирі тернополяни платитимуть цілу мінімальну зарплату

h7kkzt0t

Цього року практично вдвічі подорожчали тарифи на оплату комунальних послуг, в тому числі і на теплопостачання. Відтак, ті, у кого немає лічильника у квартирі, платитимуть 30 грн 23 коп. за кв. м.

За відсутності лічильника у власному помешканні за централізоване опалення тернополянам нараховуватимуть 30 грн 23 коп. за кв. м. Це майже удвічі більше, аніж минулого сезону.

Так, власники однокімнатних квартир, середньостатистична площа яких у Тернополі – 36 кв. м. платитимуть за тепло у своєму помешканні – 1099 грн. Тоді як тим, хто проживає у двокімнатній квартирі із приблизною площею 52 кв. м тепло обійдеться у 1587 грн, а це більше як одна мінімальна зарплата, розмір якої становить 1550 грн. А 1953 грн платитимуть ті, хто мешкає у трикімнатній квартирі із площею 64 кв. м.

Однак, цього місяця тернополяни сплачуватимуть не повну суму, адже опалювальний сезон розпочався 10 жовтня. Відтак, за тепло в однокімнатній квартирі доведеться заплатити 732 грн, у двокімнатній – 1058 грн, а у трикімнатній – 1302 грн.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео