Тернопільське «оптимальне таксі» дурить своїх пасажирів

unnamed-1
Сьогодні вранці надійшло на електронну скриньку повідомлення від постійної читачки Анни О., яка з обуренням просила опублікувати про те, як працівники тернопільської служби таксі поводяться із своїми клієнтами.

- Обдурили та ще й нахамили! Історія така: вчора вдосвіта близько половини 7 ранку зателефонувала за номером 579. Привітно сповістили, що якщо таксі вільне зявиться, зателефонують. Зателефонували із словами: «до вас відправилась машинка, очікуйте будь-ласка».

Жінка чекала на повідомлення чи дзвінок близько п’яти хвилин, і вийшла з дому. Машина служби «579» стояла під будинком.

- Сіла до машини, рушили… Дзвінок від «579» з номера +3067 440 8335. Я взяла слухавку. У трубці крик зі словами «Це не нормально, ви викликали таксі, водій чекав понад 10 хвилин і поїхав без вас!. Я відверто шокована, прошу оператора говорити спокійно і пояснюю, що я в машині. Кидають трубку.

 Виходивши з машини, прошу чек, а водій повідомляє: «у вас мінімалка, а на чеку вибє лише 5-6 гривень. Навіщо вам?». Я дивлюсь на лічильник, а він навіть не працює, проте поспішаючи на автобус, розрахувалася та вибігла з машини. Через пів години дзвонила на базу служби, але від мене слухавки не брали.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео