Цими вихідними на тернополян чекає «Козак FEST» і виступ гурту «Біла вежа»

unnamed-14

«Козак FEST» і виступ гурту «Біла вежа», Ternopil Runday, виставка народного мистецтва у Тернополі та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

15 жовтня ви зможете відвідати:

Тернопільський обласний художній музей запрошує на виставку традиційного народного мистецтва Тернопільщини. Там ви можете побачити ткацькі вироби, результати карбування на металі, різьби по дереву, плетіння з рогози та соломи, гончарські вироби та вироби зі шкіри і бісеру.

Тернополян запрошують на перший забіг під назвою Ternopil Runday.  Забіг відбуватиметься вздовж набережної Тернопільського ставу.  Місце зустрічі - Центральний причал. Початок – о 08.30.

Три вихідні дні у жовтні тернополяни зможуть святкувати Покрову. Саме для цього організовується Покровський ярмарок у ТРЦ «Подоляни». Ярмарок відбуватиметься на майданчику біля входу.

Всіх тернопільських студентів запрошують взяти участь в щорічному турнірі зі стрільби на влучність з дрібнокаліберної зброї між вишами Тернополя.  Організатором турніру є ЦК «АЗОВ» Тернопільщина, за сприянням Тернопільської міської ради. Турнір відбувається на честь загиблих у АТО бійців. Це як символ пам’яті. Триватимуть змагання до 19 жовтня. Відбуваються вона на вулиці Братів Бойчуків 2, в тирі 19 ЗОШ м. Тернополя.

Гурт «Біла вежа» презентує новий альбом у Тернополі у пабі «Хмільне щастя».  Варто сказати, що цьому гурту особливу популярність принесла участь у 6 сезоні національного шоу «Х-Фактор», у якому вони потрапили у список топ-5 виконавців сезону.

16 жовтня ви зможете відвідати:

У Тернополі до Дня захисника України та Дня українського козацтва відбудеться фестиваль під назвою «Козак FEST». Фестиваль проводитиметься за участю козацько-молодіжного театру «Сізір'я». Окрім цього, буде  проведено благодійну ярмарку солодощів та зібрано кошти на обладнання для дитячої обласної лікарні. Початок свята 16 жовтня, о 15:00, у ТРЦ «Подоляни».

Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки запрошує на казку-мюзикл «Алі-Баба і 40 розбійників». Із гумором та сатирою покажуть важливі речі. Покази відбудуться о 12.00 і о 14.30.

У Тернополі проходять щонедільні пробіжки містом. У програмі окрім пробіжки будуть цікаві конкурси. Стартуватиме пробіжка біла надставної церкви, а закінчуватиметься на пляжі «Циганка». Збір – о 12 годині.

Вибір читачів за тиждень

Відео