Оксана Бучко

Перемогу тернопільських гандболісток вважають спланованою наперед

unnamed-1

Про сплановану перемогу тернопільських гандболісток повідомляє в інформаційному листі FederBet. Мова йде про завищену ставку в Букмекерській конторі на гру та підозри запланованого програшу за певним результатом по різницях в забитих (пропущених) м’ячах матчу гандбольних жіночих команд: «Дніпрянка» Херсон – «Економічний університет» Тернопіль.

Матч відбувся 24 вересня, закінчився з рахунком 40-16. Інформацію щодо несправедливих результатів розглядають в президії Федерації гандболу України.

«Федерація гандболу України суворо засуджує та вважає не припустимим будь-який вплив у будь-якій формі на результати офіційних спортивних змагань між гандбольними командами ФГУ, - зазначає у відповідній постанові президент Федерації гандболу Андрій Мельник. – Слід попередити обласні федерації гандболу, керівників клубів, тренерів, суддівську комісію та весь суддівський склад щодо недопущення  та попередження будь-якого протиправного впливу у будь-якій формі на результати офіційних спортивних змагань між гандбольними командами ФГУ. Враховуючи, що для перевірки усіх фактів потрібен значний час, доручити членам Президії,  керівнику робочої групи Деревянкіну С.О.,  продовжити проведення службової перевірки інформації наданої  FederBet  від  26.09.2016 року та за результатами  прийняте відповідне рішення».

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео