Оксана Бучко

Тернопільських захисників України привітали бойовим гопаком (фото,відео)

dscn9365

Бойовий гопак станцювали для тернопільських захисників юнаки міста. Спортивно-патріотичне свято «Козацька звитяга», яке організував  міський центр фізичного здоров'я населення 14 жовтня, відбувся на оновленому бульварі Петлюри.

- Навчанню бойового гопаку передують фізичні тренування, - розповідає тренер бойового гопака Владислав Лавнікович. - Далі це своєрідна підготовка до захисту Батьківщини і танцювальні елементи. Звичайно ж , поруч іде патріотична складова. Адже наші учасники – це козаки. А козак має добре вчитись, вести здоровий спосіб життя і бути свідомим громадянином країни.

dscn9360
dscn9360

[embed]https://youtu.be/ZTDoLnZ0SkY[/embed]

Під час свята також наймолодші учасники малювали на асфальті на патріотичну тематику «Ми - славні козачата». Для хлопців та дівчат провели майстер-клас з виготовлення сувенірного «Козачка» за технікою орігамі, а також комплексну спортивну естафету «Козацький похід».

dscn9374
dscn9374

dscn9389
dscn9389

Юнаки та юнки мали нагоду випробувати себе на тренажерах у майстер-класі «Сила і міць». А усі присутні дорослі - взяти активну участь у вікторині «Знавці козацтва».

dscn9344
dscn9344

Фото,відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео