Допомога на Авдіївку та Мар'їнку від ГО "Схід та Захід єдині"

14729134_1806333606309559_6447046303893534373_n

Вже вкотре за останні місяці ми відвантажуємо через наших друзів з підрозділу цивільно-військового співробітництва (СІМІС) волонтерську допомогу. Завантаження відбулось у ці вихідні після Покрови. На цей раз хлопці поділяться з бійцями бойових підрозділів у Мар'їнці та в Авдіївці на «промці», а ще у Водяному.

Координатор ГО «Схід та Захід єдині» Василь Конько разом з Олегом Тимошенко та Віталієм Заверухою завантажили повніський «бус» що поїде на передову. Василь Рогоза («дядя Вася») що прибув до Тернополя з черговим відрядженням на зворотньому шляху як завжди їде до нас на завантаження. Що сказати - отак малими відправками на Мар'їнку і у інші місця ми вже «відтарабанили» на передову добру «фуру», причому не витративши жодної копійки волонтерських коштів за паливо для довезення, армійські машини везуть на фронт все це з «оказією» на зворотньому шляху з відряджень у тил. А скільки ми здійснили відправок через поштові перевезення «Міст-Експрес», от де успішна логістика, так тільки Василь Конько може втнути.

-  Ми дуже дякуємо благодійникам та волонтерам групи за турботи про бійців. Отож велика подяка: Івану Чайківському (ПАП «Агропродсервіс») за тушковане м'ясо, Віталію Мариновському (ТОВ «ВВС-Буд» ) за тактичне взуття (берці), Петру Гадзу ( «Бучачагрохлібпром») за яблука, Марії Шестопалко нашій активістці з помічницями газдинями з ГО «Матері в молитві» за салати та домашні закрутки. Овочі (капуста, цибуля, картопля і ін.тощо) нам надали підприємці Тернопільського ринку, хлопці низько кланяємось вам. Копчену рибу, та інші смаколики - сім'я наших активістів волонтерів ГО «Схід та Захід єдині» Миколи та Галини Дерецьких, - повідомляє прес-секретар ГО «Схід та Захід єдині» Ігор Крочак.

Фото Василя Конько

 

Вибір читачів за тиждень

Відео