Тернопільські студенти навіть у своє свято допомагали бійцям АТО (фоторепортаж)

u5dqvv4cpqi

Благодійний ярмарок для збору коштів для бійців АТО провели у Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка. Там зібрали 1325 гривень.

Провели благодійний ярмарок із нагоди Всеукраїнського дня студента, який відзначали вчора, 17 жовтня. Відтак, у ТНПУ ім. В. Гнатюка студенти навіть у своє свято не забувають про захисників нашої Вітчизни.

- Метою ярмарку було не просто зібрати кошти, а показати, що українські студенти свідомі та навіть у своє свято не забувають про добрі справи, - каже студентський декан психолого-педагогічного відділення Тетяна Сендецька.

l6gj943jhws
l6gj943jhws

yj32rflq2u0
yj32rflq2u0

На ярмарку кожен охочий міг купити найрізноманітніші смаколики.  Провели дійство у холі центрального корпусу ТНПУ.

- Дякуємо усім, хто долучився до проведення ярмарки, адже у такий не простий для країни час жодна людина не повинна стояти осторонь тих подій, що відбуваються, - зазначає студентський декан інженерно-педагогічного факультету Віталій Сеньків.

sf5pgx1zyba
sf5pgx1zyba

t2jqx0c6kz4
t2jqx0c6kz4

Студентам вдалося зібрати 1 325 гривень. Ці гроші вони передадуть у Логістичний центр допомоги бійцям АТО.

- Подібні ярмарки ми проводимо не вперше. Радує,що студенти активно долучаються до таких заходів. Загалом до ярмарки долучились студенти майже усіх факультетів університету, - розповідає голова студентської ради ТНПУ Ірина Мухіна.

k5ymzorqn2c
k5ymzorqn2c

Фото Тетяни Сендецької

Вибір читачів за тиждень

Відео