Оксана Бучко

Комісара Тернопільського облвійськкомісаріату, якого підозрюють у хабарництві,  вже допитують у військовій прокуратурі (оновлено)

dscn9464

Одержання неправомірної нагороди – за такою статтею до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли кримінальне правопорушення відносно комісара Тернопільського обласного військкомісаріату Володимира Катинського (правопорушення передбачено ч.3, ст. 368 ККУ, - прим.авт). Слідчі дії вчора, 18 жовтня, проводили представники Військової прокуратури Західного регіону, Військової прокуратури Тернопільського гарнізону та СБУ у Тернопільській області.

Про це повідомив т.в.о. комісара області Олександр Скумбрій під час брифінгу 19 жовтня.

- Слідчі дії тривали з 19.00 до 00.00 год, - повідомляє Олександр Скумбрій. – На даний час Володимир Катинський дає пояснення в прокуратурі Тернопільського гарнізону. Інформацію  щодо слідчих дій нададуть також під час брифінгу у Львові в прес-центрі Військової прокуратури Західного регіону.  Початок – о 12 год.

Нагадаємо, за підозрою в отриманні хабара затримали військового комісара Тернопільського обласного військового комісаріату Володимира Катинського.

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео