Концерт до Дня захисника України провели в медичному університеті (фото)

unnamed-1

Вечір пам’яті до Дня захисника України провели у Тернопільському державному медичному університеті імені Івана Горбачевського, 18 жовтня.

Відбулося дійство із ініціативи студентського парламенту. Такий захід провели у виші уже не вперше.

unnamed-2
unnamed-2

- Захід до Дня захисника України ми не вперше проводимо в університеті. Річ у тім, що життя триває. Ми насолоджуємося моментами, навчаємося, працюємо, наче все гаразд. І часто забуваємо про те, що вдень і вночі, десь там, на Східному фронті, хтось ризикує своїм життям, аби наше мирне небо не впало, - каже одна із організаторів - Тетяна Іваніцька.

unnamed-3
unnamed-3

Під час свята студенти університету виступали із пісенними і танцювальними номерами. Це подяка нашим воїнам за мир і спокій.

unnamed-4
unnamed-4

- Ми щиро вдячні нашим захисникам за мужність та відвагу і своїми заходами намагаємося вкотре сказати про те, що їхні старання не марні. Кожен із нас помічає їхню жертовність та щиро цінує.

unnamed-5
unnamed-5

Знаєте, це надихає, коли захід, який не є розважальним, відвідує повна зала людей. Їм не байдуже те, що твориться, вони не бояться подивитися правді в очі. Тому команда організаторів та учасників щиро вдячна усім, хто відвідав концерт до Дня захисника України, усім хто підтримував та цікавився, - розповідає Тетяна Іваніцька.

Фото прес-служби ТДМУ

Вибір читачів за тиждень

Відео