Віра Олександрович

Ліцензії на продаж алкоголю можуть втратити магазин і буфет у Тернополі (відео)

Чи будуть надалі торгувати алкоголем у магазині «Тетяна» і буфеті «Варенична» на проспекті Злуки у Тернополі, стане відомо через місяць.

Нагадаємо, сесію Тернопільської міської ради відкрили сьогодні, 21 жовтня. Про це читайте ТУТ і ТУТ. Саме там секретар міської ради Віктор Шумада озвучив своє звернення. Його підтримали 34 депутати.

Власне, до секретаря міської ради зі скаргою звернулися тернополяни із будинку, що на просп. Злуки, 1. Люди вимагали скасування ліцензії на продаж алкоголю для сусідніх крамниці і буфету.

[embed]https://youtu.be/6sM73fp7Fqg[/embed]

У журнал єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, який ведуть у Тернопільському відділі поліції, уже внесли 22 звернення щодо вчинення правопорушень особами у стані алкогольного сп’яніння і два повідомлення про факти дорожньо-транспортних пригод у районі розміщення магазину «Тетяна» і буфету «Варенична». Звісно, це обурює людей, які живуть по сусідству.

- Особи у стані алкогольного сп’яніння продовжують розважатися у них під вікнами створюючи постійно гамір, шум і бійки. Тож мешканці будинків, які межують з вказаними торговими точками, неодноразово спостерігали п’яні дебоші на прибудинкових територіях на проспекті Злуки і розпивання алкоголю на дитячих майданчиках, - каже Віктор Шумада. - Поліцію доводилося викликати не раз.

Наразі секретар міської ради запропонував вказані заклади позбавити ліцензії на продаж алкоголю. Але здійснити це вдасться лише після проведення перевірки компетентними органами, зокрема – податковою.

Фото і відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео