Тернополянам масово приходять повідомлення про виграш «зеленої карти» (фотофакт)

39fbaajnbns-1

Повідомлення про виграш зеленої карти прийшло до нашої постійної читачки Олесі.  Про це вона написала на електронну адресу «ТЕРЕНу». Жінка повідомила,  що її надурили. 

Олеся розповіла,  що нещодавно їй прийшло повідомлення про виграш «зеленої карти» від одного із місцевих візових центрів. Найбільше «щасливицю» здивувало те,  що документи на «Green Card» вона подавала дуже давно.

- Я їхала у інше місто, і мене просто таки на автовокзалі перехопила якась жінка і сказала, що я можу заповнити дані на розіграш «грін карти», там же вона мене і сфотографувала. Це було 4 роки тому, - розповідає Олеся. Жінка одразу прийшла за вказаною у повідомленні адресою.

- Найперше мене здивувало те, що коли я прийшла у цей візовий центр, то у черзі стояло людей 10, і всі вони, як виявилося, теж, нібито, виграли зелену карту, - продовжує Олеся.

Дочекавшись своєї черги,  жінка зайшла в кабінет, і, як виявилося, нічого вона не виграла.

- Чоловік,  що сидів у кабінеті, сказав,  що потрібно просто оновити дані. І ніякого виграшу у мене немає. А коли я запитала скільки коштуватимуть послуги візового центру, то чоловік спочатку почав пояснювати, що вони докладуть багато зусиль, знайдуть житло, роботу, і зберуть всі документи, але суми не називав. Я йому поставила те ж саме запитання вдруге, він знову ухилився від відповіді. І лише за третім разом він сказав: 11 тисяч доларів, - нарікає Олеся.

Нагадаємо, у разі виграшу зеленої карти, вам необхідно буде 680 доларів для проходження медичного обстеження, оплату візового збору та оформлення пластикової картки «Green Gard», і ні центом більше. Але це при умові, якщо ви подаєте документи на Green Card без допомоги будь-яких візових центрів.

Вибір читачів за тиждень

Відео