Цими вихідними на тернополян чекає свято талантів і виступ гурту «Амігурумі»

unnamed-13

Свято талантів, виступ гурту «Амігурумі» та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

22 жовтня ви зможете відвідати:

Тернополяни матимуть можливість відвідати свято талантів. Організатором події є Асоціації майстрів Тернопілля, яка в рамках свята талантів планує провести три виставки-ярмарки. Відбуватиметься дійство 22 і 23 жовтня в Українському домі «Перемога»

В «Бункермузі» показують виставку під назвою «Адаптація» молодої художниці Марії Романишин. Основним об'єктом проекту є жіноче тіло як першооснова людського існування. У мистецькій фантазії воно існує у безмежному просторі. Переглянути експозицію можна у галереї «Бункермуз», що на бульварі Шевченка,1.

У приміщенні Державного архіву тернопільської області тернополяни можуть переглянути виставку під назвою “Перед тими стану на коліна, героям тим подяку сложу”. Експозиція присвячена 75 річниці із створення УПА та Дню захисника України.

23 жовтня ви зможете відвідати:

У Тернополі проведуть концерт симфонічного оркестру Тернопільської обласної філармонії, виступатиме заслужена артистка України, Оксана Репіта. Початок – о 17 годині. Запитувати квитки у касі філармонії. Довідки за тел. 52-07-48, 52-61-09 у Тернополі

Цієї неділі у Тернополі відбудеться творчий вечір 4 письменників. Джон Гнатів, Ро, Поль Щепан, Юрій Матевощук хочуть показати свій погляд на літературу як явище стихійне, яке вони оцінюють  на основі контрасту: щастя або лихо. Початок – о 18 годині. Вартість квитка – 20 гривень

У Тернополі продемонструють виставу для дітей під назвою «Каченя Пушок та задерикуватий Півень», автором якої є Б. Мельничук. Відбудеться показ у Тернопільському академічному обласному драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка. Початок – 12 годині. Вартість квитка: 25 гривень.

На сцені «Бункермузу» виступить молодий український гурт «Амігурумі». Учасники гурту співають кавери на  пісні найпопулярніших українських виконавців. Назва гурту «Амігурумі» виникла спонтанно і вона асоціюється із китайською технікою в'язання тварин.  Їхніми улюбленими виконавцями є Один в Каное, Христина Соловій, The Hardkiss, Скрябін, Антитіла та інші. Початок концерту – о 20.00. Вхід вільний.

У Тернополі проходять щонедільні пробіжки містом. У програмі окрім пробіжки будуть цікаві конкурси. Стартуватиме пробіжка біля Надставної церкви, а закінчуватиметься на пляжі «Циганка». Збір – о 12 годині.

Вибір читачів за тиждень

Відео