Волонтери організовують благодійний концерт, щоб зібрати кошти онкохворим дітям

14656316_508424756031654_6919315579090868161_n

Благодійний концерт з метою збору коштів задля закупівлі медикаментів та виробів медичного призначення маленьким пацієнтам гематологічного відділення Тернопільської міської дитячої лікарні організовують волонтери проекту «Повернемо щасливе дитинство онкохворим дітям». Захід відбудеться 26 жовтня в актовій залі Тернопільського медуніверситету.

«Рак – не вирок. Це виклик до боротьби… Дітям, батькам, лікарям… А для нас усіх – це перевірка на людяність або просто іспит милосердя. Чи складемо ми його – залежить від кожного з нас», - вважають організатори акції.

Отож, наступної середи, 26 жовтня, Тернопільський державний медичний університет імені І.Я. Горбачевського стане центром благодійної допомоги для дітей, які борються із онкологією, повідомляє TeNews.

Цього вечора дарувати гарний настрій усім, хто долучився до доброї справи, будуть танцювальні ансамблі «Альянс» та «ТАНГо», діти з центру дитячої творчості та юнацтва, вокалісти Мар'яна Нестайко та Леонардо Ободеяке, а також гурти «Амігурумі», Bugs Bunny, Gunz Live Band.

Серед запрошених на дійство - діти, котрі побороли рак. Концертну програму транслюватимуть у відділенні гематології Тернопільської міської комунальної дитячої лікарні для дітей, які дуже хочуть бути на концерті, однак поки що не можуть...

До благодійної акції вже долучилися учні ЗОШ № 23 і № 24, класичної гімназії міста Тернополя, діти з центру дитячої творчості дітей та юнацтва, іноземні студенти вишу. Вони власноруч виготовили ангеликів з гарними побажаннями. Придбати їх можна буде біля входу до актового залу ТДМУ.

Ланцюжок добра продовжили волонтери Донецького національного медичного університету. Вони закупили квитки на благодійний концерт і просили передати їх родинам-переселенцям із зони АТО, сиротам.

А ви готові допомогти? Тоді телефонуйте за номерами: 097 809 54 15; 097 696 96 90 та придбайте квиток. Вартість - 30 гривень. Усі виручені кошти будуть спрямовані на закупівлю медикаментів та виробів медичного призначення адресно дітям, які проходять лікування у гематологічному відділенні Тернопільської міської комунальної дитячої лікарні.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео