Вони віддали найдорожчу людину, щоб захистити нас та Україну

14724627_604203046419050_5428150303025918258_n

Логістичний центр допомоги бійцям АТО, спільно United Ukrainian American Relief Committee, Inc. (ЗУАДК) (Злучений український американський допомоговий комітет), започаткували напрямок допомоги родинам загиблих бійців під назвою “Відвідай сім’ю загиблого Героя”.

Від початку літа, волонтери Логістичного центру допомоги бійцям АТО Оля Дячишин та Христина Феціца, об’їжджали сім’ї загиблих в яких є неповнолітні діти та вручали грошову допомогу і подарунки від доброчинців. Поїздки здійснювалися по всій Тернопільщині, навіть у найвіддаленіші куточки.

Відвідуючи родини загиблих воїнів, волонтери спілкувалися з дітьми та розпитали їх про мрії. Звісно, нам не під силу повернути їм батьків, але ми можемо ощасливити дітей велосипедом, екскурсією або зустріччю із кумиром.

Ми розкажемо вам історії та мрії цих дітей, і якщо вони зачеплять ваші серця, ви зможете долучитися до їх здійснення.

Юрій Горайський - громадсько-політичний діяч, підприємець, військовик, працював у Збаразькій районній державній адміністрації.

Під час розвідки на Маріупольському напрямку передовий дозор «морських котиків», у якому був Юрій Горайський, вийшов на висоту в районі міста Докучаєвська, де наштовхнувся на диверсійно-розвідувальну групу противника. В результаті ближнього бою Юрій Горайський разом з побратимом отримали смертельні поранення.

Разом з дружиною Наталею виховував двох доньок — Ярину та Мирославу.

14-річна Мирослава любить писати вірші, вивчати та практикувати англійську мову, а також усе, що пов'язане зі спортом. Мрія дівчинки - подорожувати світом.

І разом ми зможемо здійснити цю мрію. Тому ми просимо відгукнутися тернополян, підприємців, українців закордону, і долучитися до здійснення дитячих мрій, адже вони віддали найдорожчу людину, щоб захистити нас та Україну. Адже дитячі мрії найсвітліші, і якщо ви допомагаєте втілити хоча б частинку такої мрії, значить і частинка щастя від її здійснення теж буде вашою. Назавжди.

Більше інформації про мрії діток загиблих Героїв шукайте на сайті Логістичного центра допомоги бійцям АТО http://ato.te.ua, у розділі «Здійснення мрій». “Гаряча” лінія: (097)2-055-055.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео