Натовп під Тернопільською міською радою вимагає зустрічі з керівництвом міста (фото, доповнено)

Біля Тернопільської міської ради пікет. Люди, що прибули зі Сходу України, а саме із Луганської та Донецької областей, в рамках Всеукраїнської акції «Потяг Єднання України «Труханівська Січ», а це півтори сотні дітей, вчителів, активістів та два десятки військових, обурені тим, що керівництво міста не зустріло їх.

Одразу після зустрічі на вокзалі усі разом, гості і зустрічаючі, взяли участь у відкритті меморіальної дошки на фасаді дванадцятої школи міста Тернополя (Тернопільський навчально-виховний комплекс «Школа – колегіум Патріарха Йосипа Сліпого») Герою Небесної сотні Тарасу Слободяну, який у ній навчався. На відкриття меморіальної дошки керівництво міста теж не з’явилось.

- У Тернопільській міській раді не розуміють причину обурення, оскільки представникам зі Сходу забезпечили проживання. На відкритті меморіальної дошки Герою Небесної сотні Тарасу Слободяну був присутній Леонід Бицюра, а Сергія Надала не було на зустрічі, тому що він перебуває у відрядженні, - повідомляє прес-служба міської ради.

unnamed-40
unnamed-40

Про прибуття гостей зі Сходу “Терен” повідомляв ТУТ.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео