Оксана Бучко

Тернопіль: Колишні пайовики Щепановського просять перевіряти псевдо-адвокатів (фото, відео)

dscn9569

На псевдо-адвоката скаржаться колишні пайовики Щепановського – члени СК «Олімпія Б». Вони вийшли на пікет сьогодні, 26 жовтня.

- Згідно даних Єдиного реєстру адвокатів України, який міститься на сайті Національної асоціації адвокатів  адвокатську діяльність Івана Бочана зупинили 12.09.2016 року, - стверджує голова СК «Олімпія Б» Галина Теличко. – Але після цієї дати він брав участь у судових засіданнях в якості адвоката.

dscn9572
dscn9572

За словам мітингуючих, їхню скаргу від 04.10.2016 року щодо усунення пана Бочана від адвокатської діяльності не розглянули. Цей адвокат продовжує представляти інтереси протилежної сторони у  справі колишніх пайовиків Щепановського – сьогодні членів СК «Олімпія Б».

- Ми вимагаємо, щоб у кваліфікаційно-дисциплінарній комісії розглянули нашу скаргу , - додає Галина Теличко. - Нам повинні надати фотокопію заяви про зупинення паном Бочаном адвокатської діяльності, а також нас мають повідомити про правові наслідки продовження його виступів в судах як адвоката.

dscn9570
dscn9570

Мітингуючі закликають усіх активістів об’єднуватись у громадські організації та допомагати відстоювати інтереси тих громадян, які не мають фінансової можливості судитись та боротись за свої права.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=rkTNOv8wQGU&feature=youtu.be[/embed]

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео