Оксана Бучко

Майстер, журналіст чи Java developer: тернополяни розбирають вакансії на Profit Day (фото)

Більше 25 компаній із Тернополя та інших міст презентують вільні вакансії на Profit Day в Тернополі. Пропонують роботу в розважальних закладах, журналах, ІТ-компаніях та різноманітних спільнотах.

- Ми взяли інформаційні буклети і йдемо шукати цікаві пропозиції, - каже студентка ТНЕУ Мар’яна Хома. – Професія – економіст. Надіємось, що вдасться побачити напрямок майбутньої роботи.

Пропонують тернополянам посади косметолога, масажиста, маркетолога, шеф-повара, дизайнера, прибиральниці та майстра в одному із атлетично-оздоровчих центрів міста.

unnamed-10
unnamed-10

- Головне, щоб кандидат був порядний та вмів працювати у своїх сфері, - розповідає помічник директора «Каруни» Дмитро Вересюк. - У нас часто є відкриті вакансії. Але у Тернополі нам важко знайти справжніх спеціалістів. Уся надія – на студентів.

Із проблемою нестачі професійних спеціалістів також погоджується засновниця глянцевого журналу Діана Гурик.

unnamed-9
unnamed-9

- Багато людей концентруються лише на зарплатні, а про віддачу на роботі забувають, - каже власниця журналу JUST ONE Діана Гурик. – Тому ми сьогодні тут. Нам потрібен журналіст, стиліст зйомок та менеджер з реклами.  Але якщо ви не побачили тих вакансій, які хотіли б спробувати – просто зв’яжіться з нами і запропонуйте свої вміння для співпраці. Ми відкриті для нових пропозицій. А ще - з нами є можливість розвиватись.  

unnamed-8
unnamed-8

У одній з ІТ-компаній потрібно дизайнерів та Java-девелоперів. Кадровик ForteGroup Уляна Поліщук наголошує, що кандидати повинні володіти англійською мовою на середньому рівні.

Також на ярмарку вакансій можна знайти цікаві навчання, як ,до прикладу, про ведення власного бізнесу.

- У нас допомагають сформувати бізнес-план або навчати навичок підприємця, - каже представник спільноти бізнесменів «Територія особистого розвитку» Вікторія Микитюк. – Людина, яка хоче розпочати власний бізнес, повинна знати чітко, як має виглядати проект і що має їй приносити. А також треба величезне бажання навчатись. Ми у свою чергу пропонуємо механізми для реалізації плану.

unnamed-7
unnamed-7

Окрім вакансій, гостям ярмарку пропонують майстер-класи ,тренінги від власників компаній, а також історії успіху від відомих особистостей Тернополя. Триватиме ProfitDay до 18:00  в Українському Домі «Перемога».

unnamed-5
unnamed-5

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео