Запальні танцівниці Тернополя (фото)

6p_3rkobun4-copy

Всі ми знаємо, що сучасні нічні клуби, щоб вирізнятись між собою, намагаються знайти певну родзинку, яка змогла б заохочувати відвідувачів. Так, багато місцевих клубів запрошують Go-Go танцівниць, щоб вони розважали вечір запальними танцями.

Go-Go танці, стали особливо популярними в Америці з 80 — их років. Учасниць цього різновиду танцю славнозвісна Мадонна ретельно знімала у кліпах. Згодом, це мистецтво стало популярним і на теренах пострадянського простору. Тепер без запальних танців не обходиться жодна вечірка у будь — якому нічному клубі.

Та всеж, відношення до цього різновиду танцю суттєво різниться. Хотось взахваті від танцівниць, а хтось - категорично проти таки танців та жінок, дівчат, які їх виконують.

Пропонуємо вашій увазі ситуацію, яка трапилася.

“ У одному із міських клубів більшість з відвідувачів просто танцювали. Все змінилося тоді, коли на діджейську сцену піднялись шоу — танівниці” GO-GO “ ( їхня офіційна назва). Зал завівся, адже напівоголені дівчата, своєю пластикою і ритмом танцю доводили його до божевілля, змушуючи забути про про проблеми та негаразди. Проте, мою увагу привернула група молодих леді. Побачивши танцівниць, вони скривились , як від головного болю. Одна з них промовила:« Куди ми потрапили? Це що за »проститутки« в шортах? Добре, що моя мама мене не бачить»...

Мені вдалося дізнатись, що проживають вони в одному з віддалених районів нашої області, проте навчаючись в Тернополі, вирішили відвідати нічний клуб. Щоправда, я не дізнався, що більше хвилювало дівчину: те що мама не знає, як доця в клубі пропиває батьківські гроші чи те, що доця бачить напівоголених танцівниць?”

Після всього почутого і побаченого я вирішив поговорити безпосередньо з винуватницями усіх розмов і пліток. Після довгих вмовлянь танцівниці вирішили розказати дещо про себе. Першою з тандему танцівниць зі мною поговорила Жанна.

gkd4mzmxamk-copy
gkd4mzmxamk-copy

- Жанно, я не знаю з чого почати розмову, якщо чесно, мене цікавить практично все?

- Ти знаєш, за п'ять років, що я займаюсь цими танцями, було все: ненависть, нелюбов, образи, непорозуміння з боку близьких, з боку рідних мені батьків. Останні, довго не могли звикнути, що їх дочка напівоголена танцює на сцені. Я намагалася пояснити усім, що тут немає нічого поганого. Я не продаю себе як стриптизерка чи повія, я просто танцюю та приношу задоволення тим людям, які знаходяться в клубі. Лишень останнім часом у мене все налагодилось. Вони просто змирились і зрозуміли, що це моє життя. Крім цього, я не збираюсь завжди займатись цим танцем, адже учусь на психолога і мрію відкрити свою хореографічну школу, щоб навчати діток танцювати. Хоча всім це не поясниш. Жаль, що за мене судять тільки по цьому танці, а ніхто не знає, що я звичайна дівчина, що у мене є кохана людина, яка розуміє і підтримує мене. До речі: мій хлопець патріот нашої країни, він був на Майданні під час сумнозвісних подій, я теж не стояла осторонь у ці важкі хвилини і була у рядах волонтерів, готувала їжу, годувала голодних, робила все, що у моїх силах, щоб Революція Достоїнства перемогла.

- Справді Жанно. Кожен дивиться на дану професію по — своєму. Скажи, з чого все почалось? Як ти почала займатись цим видом танців?

- Я просто прийшла в клуб потанцювати. Мене побачила хореограф, яка має свою студію танцю “GO — GO ” і запропонувала спробувати. Я спробувала і мені сподобалось. Ось так уже 5 років.

Другою моєю співрозмовницею була подруга і напарниця Жанни - Оксана.

- Оксано, а як у тебе все почалось і як до того ставляться твої близькі? - Я , як і моя подруга, прийшла у клуб потанцювати. Мене побачила хореограф і я підійшла їм по всім критеріям: вага менше 58 кілограм, високий ріст, хороша пластика, артистизм і ось уже п'ять років танцюю. Крім цього ,я навчаюсь в одному з «вишів» Тернополя, там знають чим я займаюсь. Звичайно, що у кожного свої думки з приводу цього питання, проте це моє життя, крім цього, мене підтримує батько, а це багато що означає..

- А що думає з цього приводу ваш хлопець?

- Його у мене немає. Проте, якщо він появиться , полюбить мене справжню і скаже залишити піджей — танці, то я залишу. Адже сім'я для мене - це головне.

Наступного дня, після розмови з дівчатами, я поспілкувався з простими жителями з приводу даних еротичних танцівниць.

Жанна, 46 років. Хмельницький. Підприємець

- Я до них ставлюсь нейтрально. Танцюють в клубах, то нехай , кому вони погано роблят. Не скажу, що схвалюю це, але і не заперечую..

Марія, 19років. Італія. Студентка.

- Мені все рівно, це їхнє життя. Я б таким не займалась.

Віталіна, 25 років. Київ. Еколог.

- Моє ставлення до них негативне. Вони нічим не відрізняються від стриптизерок.

Анна, 45років. Тернопіль.

- Та нехай танцюють, нехай крутять задами, яка від цього кривда...ох...мені б 20 років назад..

Я не полінувався і опитав близько тридцяти, незнайомих мені людей, таку ж кількість я опитав і знайомих . На всі коментарі місця не вистачить, та й багато непристойностей я там наслухався. Вікова категорія опитаних від 17 до 57років. Близько 60 вітсотіків негативно ставляться до них, хоча більшість з цих 60 — ти просто плутає їх з стриптизерками, 20% відносяться нейтрально, 20% - позитивно. В більшості випадків негативно про них виражались тільки сільські жителі.

Ось таке враження у людей від цих танцівниць. Хтось їх обожнює, хтось ненавидить, а хтось просто не розуміє.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео