В Лондоні збиратимуть кошти на допомогу добровольцям (фото)

Небайдужих тернополян запрошують долучитися до благодійного різдвяного ярмарку української діаспори, що в Лондоні.

- Прохання до всіх - хто має вдома непотрібні вироби ручної роботи (хенд-мейд речі) зносьте все на штаб ПС-у чим швидше (бульвар Шевченка, приміщення колишнього готелю «Україна», 2-ий поверх, 42 кабінет). Це можуть бути ляльки мотанки, коралі, картинки, шкатулки, серветки вишиті, ангелики і т.д. Одним словом все, що зроблено умілими руками майстрів, - звертається до мешканців міста одна з активісток.

Принесені речі відправляться на різдвяний ярмарок у Лондоні, там же знаходиться осередок діаспори.

unnamed-29
unnamed-29

- Це вже не вперше – ангелики, які ми зробили минулого року на Андріївських вечорницях були продані на подібному ярмарку, - пояснює Марія. - Ви позбудетесь непотрібних речей і заодно зробите корисну справу для наших бійців.

unnamed-27
unnamed-27

Минулого разу члени української діаспори, що в Лондоні передали нашим активістам-волонтерам 100 фунтів. Їх цікавлять речі в українському та новорічному стилі. А також патріотичні ялинкові іграшки.

unnamed-25
unnamed-25

Якщо протягом десяти днів не зберуть речей, затребуваних на ярмарці, речі надасть одна з львівських волонтерських організацій і тернопільські волонтери втратять шанс допомогти нашим бійцям.

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео