Віра Олександрович

Ветеранів-податківців у Тернополі повернули в їхню молодість (фото)

unnamed-22

Ветеранів-податківців вшанували у Головному управлінні Державної фіскальної служби (ДФС) в області

Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління ДФС в області.

- На урочистостях були присутні не лише ветерани-пенсіонери, а й кілька десятків тих, хто має поважні роки служби, однак донині працює в органах ДФС, - кажуть у податковій. - Перш ніж розпочати основну частину заходу, для ветеранів провели невеличку екскурсію у минуле. На екран вивели фотоілюстрації із життя колективу фіскальної служби.

unnamed-24
unnamed-24

Із вітальним словом до присутніх звернулася в. о. начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області Марія Мельник.

- Прийміть найщиріші привітання і слова вдячності за вашу багаторічну працю, - каже вона. - Для людей, які не один рік життя віддали податковій службі, а тепер перебувають на заслуженому відпочинку, завжди відчинені двері відомства. Щиро бажаю вам міцного здоров’я, довгих і щасливих років, добробуту і злагоди вашим родинам, світлого і мирного майбутнього.

unnamed-23
unnamed-23

Цього дня слова вдячності лунали і на адресу тих фахівців, які пропрацювали і працюють в податковій службі повних 15 років, які були і залишаються кадровим творчим потенціалом служби. Співами і танцями до свята долучилися мистецькі колективи Тернопільської обласної філармонії і соліст, художній керівник, музикант і автор пісень гурту «Світозари» Ігор Яснюк. Після закінчення урочистостей присутні обмінювалися враженнями, згадували молоді роки у стінах управління, фотографувалися на згадку.

Фото, надані Відділом організації роботи Головного управління ДФС в області

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео