Спекуляція квитками у тернопільських тролейбусах (фото)

gksbiui1kts

Кондуктори замість компостерів і недовіра працівників «Тернопільлектротрансу» до пасажирів та навпаки. Що краще, довіритись містянам і запровадити електронні квитки, чи, бодай, встановити компостери у тролейбусах? Чи і далі дивитися, як працівники КП «Тернопільелектротранс», тобто кондуктори, спекулюють квитками та обманюють пасажирів?

На прохання постійного читача ми публікуємо даний текст:

- Їхали разом з подругою сьогодні у одному з міських тролейбусів - це був №1, який курсує з Дружби, - пише дівчина. – Ми ще студентки і предявили студентський квиток, і, відповідно, по одній гривні з кожної. Нам же дали один повний квиток замість пільгового, вартість якого 2 гривні на одну особу. На запитання чому так, кондуктор відповіла: «ви ж разом їдете в центр» та пішла.

Обурює той факт, що якісь новіші технології до нашого міста ще не дійшли, а у випадку перевірки на лінії, нас могли оштрафувати, вимагаючи два квитка. Ця жіночка, імовірно, живе на одну зарплату і пенсію, але для чого так робити?! Минулого разу їхала у двійці, де чоловік-кондуктор запитав, куди їду і сказав, що квиточок не дасть, а гроші взяв до кишені. Чому не запровадять компостери, як от, наприклад, у Львові?

Фото «Терен»

 

Вибір читачів за тиждень

Відео