Вже сьогодні тернополяни побачать шоу в стилі «Дизель» (фото)

o3z-em8aa8

Продовжуємо розмову з учасниками «Дизель Шоу», які відверто розказують про себе, творчість та свою ще одну сім’ю – дружній колектив.

Звідки берете теми для жартів?

З життя, все із життя, - Євгеній Гашенко мрійливо дивиться в далину.

До душі нам більше актуальні теми, які кожен з наших глядачів може побачити, просто озирнувшись довкола, - підтримала колегу Вікторія Булітко.

32hjzvssvcm
32hjzvssvcm

Те, що хвилює кожну людину, хвилює і нас, як акторів. Просто бачимо ми це трішки по-іншому – жартівливіше. А головне завдання будь-якого номера, щоб кожен глядач, який сидить в залі, думав: я з цим стикався, я це бачив, і мені цікаво на це подивитися, або ж навіть впізнав себе, свого друга, свого знайомого, - усміхнувся Євгеній Сморигін.

От є у нас номери, коли глядач дивитися і в нього відразу думки: от так, це правда, це те, про що я говорив, те, про що я думаю, те, у що я вірю - ось такі теми дуже цінні, і вони йдуть на «ура», - підтвердив слова колеги Олег Іваниця.

Те, що ми помічаємо на вулиці, те, що бачимо в сім’ї, серед друзів. Все можна обіграти. Ми ж намагаємось витягувати найсмішніше. – доповнив Олександр Бережок.

o4kmqp84jlc
o4kmqp84jlc

Чи підказують близькі вам люди теми для номерів?

Наведу вам власний приклад. Ось народилася пісня, я буду співати її під час концерту. Пісня самотнього чоловіка, коли жінка їде із дітьми до тещі, а чоловік залишається сам. Вона народилася саме з мого життя. Я от до жінки прийшов і сказав: цей номер буде про тебе. Воно так і вийшло, що коли залишаєшся один, починаються проблеми, тому що виявляється саме не миється, не переться, не прибирається, і вже якось не так затишно. І ось так народилася пісня із життя, - на повному серйозі розповідає Євгеній Сморигін.

 Чи привозите теми із гастролей?

Так, звичайно, зайшов на заправку, а там з тобою якось смішно говорив продавець, і всі стоять і з цього сміються. Так може народитися номер, - переконаний Олександр Бережок.

Я думаю, що ми багатші в тому плані, що бачимо не тільки Київ, а й багато інших міст, вони тебе насичують, дають поштовх до тем і до натхнення. Тоді хочеться це все передати глядачам, - говорить Олег Іваниця.

xxnuzwuddui
xxnuzwuddui

Ви не набридаєте один одному?

Ні! – твердо відповів Олег Іваниця, а потім додав: Поки що!

Це тільки перші дні наших гастролей, тому ще не встигли, але все ще попереду, - сміється Вікторія Булітко.

Як ви оцінюєте своє становище в умовній таблиці серед гумористичних команд

В топі, це точно, - за всіх відповіла Марина Поплавська.

 

8zdvaufwjiy
8zdvaufwjiy

Зараз популярний політичний гумор. Як у вас з цим?

Це банально і ситуативно. Політики просто самі дають приводи над ними жартувати. Там заледве не кожна ситуація може бути обіграна. А от, наприклад, теща і зять – це вічна тема для гумору. Але і складна, бо треба знайти в ній щось нове. Це вимагає більшої праці, більшого професіоналізму. Можна зробити із цього конфлікту дійсно якісний гумор, оскільки цей конфлікт вже дуже довгий і нові нотки освіжають його для глядача, - переконаний Євгеній Сморигін.

Якщо в залі є рідні і близькі, вам комфортно грати на сцені для них?

Рідні та друзі важливі у будь-якому випадку. Вони найкритичніші критики, але і слова похвали від них – найприємніші. Працюєш, найперше, для них, - узагальнив думку всього колективу Олег Іваниця.

vh-jklah-jg
vh-jklah-jg

І на завершення, чи траплялися у вас якісь курйози на сцені?

На нашому останньому концерті у Києві був курйоз. Ми з Сашею брали участь у одному номері, який називається «Чорна п’ятниця», де типова дівчина, яка любить знижки, приїхала додому і вона має зробити дуже багато покупок. Я на сцену виїжджала на сеґвеї. І от на репетиції, я їду на ньому, зупиняюся, кладу його, а наш продюсер мені каже: Яна, ти не клади його, а просто відпусти. Ну добре, сказали, значить так має бути. І вже на концерті я виїжджаю, відпускаю сеґвей, а він замість того, щоб просто впасти, їде в зал. По дорозі зачіпає піротехніку, і вже практично падає на людей, але там стояв помічник, і він встиг той сеґвей схопити, аби на людей не впав. І тут Саша практично врятував ситуацію, запитавши: «Навіщо ти купила сеґвей і скинула його із балкону?» Сміялися з цього і ми, і люди в залі, - пригадує  Яна Глущенко.

ihbzi98drk0
ihbzi98drk0

Наша розмова з командою «Дизель Шоу» тривала якихось 2 години. Але заряду позитиву ми отримали на декілька тижнів. Прості, відкриті, смішні – ці хлопці та дівчата притягують до себе, щиро і по дитячому дивлячись тобі в очі. Їхній гумор легкий, життєвий, він спонукає не лише сміятися з когось, але і бачити себе в окремих жартівливих сценках. Це справжній народний гумор від колективу, який «двіжує» на сцені в стилі «Дизель».

eubxasqrmpq
eubxasqrmpq

Вибір читачів за тиждень

Відео