Тернопільським журналістам розповіли про всі тонкощі е-декларування (фото, відео)

У Львові відбувся семінар-брифінг «Як зупинити корупціонера? Е-декларування і контроль з боку суспільства», на якому були присутні представники медіа з Тернополя.

3 листопада у конференц-залі готелю «Reikartz Дворжец Львів» журналісти з західних областей України обговорили усі можливі варіанти того, як за допомогою е-декларування виводити корупціонерів на чисту воду.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=4tzsDoRlXd8&feature=youtu.be[/embed]

У семінарі взяли участь: Голова правління Центру протидії корупції – Віталій Шабунін та Керівник Департаменту фінансового моніторингу способу життя НАЗК – Оксана Маркеєва.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=zz0uwwpEoXs&feature=youtu.be[/embed]  

unnamed
unnamed

unnamed-10
unnamed-10

unnamed-9
unnamed-9

unnamed-8
unnamed-8

unnamed-7
unnamed-7

unnamed-6
unnamed-6

unnamed-4
unnamed-4

unnamed-3
unnamed-3

unnamed-1
unnamed-1

unnamed-2
unnamed-2

Довідка:

Останнім часом у засобах масової інформації лише пишуть про те, який чиновник що задекларував, але більшості громадян не зрозуміло, за яким принципом працюють НАЗК та центри протидії корупції і що ж таке це електронне декларування.

Е-декларування - офіційно запроваджене з 1 вересня поточного року, декларування у Єдиному державному реєстрі декларації осіб, уповноважених на виконання функції держави або місцевого самоврядування – електронна онлайн-система, що дозволяє вносити, перевіряти та оприлюднювати майнові декларації держслужбовців та інших осіб, які згідно з законом зобов’язані це робити.

Фото, відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео