Тетяна перебуває у важкому, але стабільному стані

15025133_611605962345425_5676730222829172327_o

Днями, волонтери Логістичного центра допомоги бійцям АТО Оля Дячишин та Христина Феціца, побували у військово-медичному клінічному центрі західного регіону м.Львів, та навідали Тетяну Іріцу. 13 жовтня жінка-військовослужбовець поспішала на роботу та потрапила під колеса поїзда у селі Великий Глибочок.

Багато хто з тернополян пам’ятають Тетяну з календаря «Люблю. Чекаю…», в котрому розміщені фотографії дружин, що чекають своїх чоловіків із фронту. Жінка працює медсестрою у військовій частині в Тернополі. Її чоловік Олександр з першого дня АТО воює на Сході України. Як військовий медик, Тетяна також була на Донбасі, рятувала життя нашим воїнам. У подружжя Іриців підростає 4-річний синочок Павлик.

Того похмурого ранку жінка поспішала на роботу. Звичною стежкою через колію у рідному селі вона проходила, мабуть, тисячі разів, але той раз, на превеликий жаль, виявився фатальним. Тетяні відтяло обидві ноги…

Жінка й далі у важкому стабільному стані. Волонтери Логістичного центра спілкувалися із Тетяною. Вона щиро вірить, що одужає, адже має заради кого жити.

Ми завдячуємо усім добрим людям, котрі протягом тривалого часу продовжують приносити пластикові кришечки, адже саме завдяки вашим зусиллям ми змогли виручити з переробки кришечок 5 000 гривень, передавши їх на лікування та подальше протезування Тетяни Іріци. Ми розуміємо, що це лише краплина в морі, але якщо кожен не викине кришечку у сміттєвий бак, то ми зможемо набагато більше.

Нагадуємо, що Логістичний центр допомоги бійцям АТО - є одним із пунктів збору пластикових кришечок. Кришечки потрібно приносити за адресою вул.Збаразька, 16 (гуртовня «Галант»). Телефонуйте на «гарячу» лінію: (097)2-055-055. Кришечки мають бути сухі, чисті та пофасовані.

Також продовжується збір коштів для допомоги потерпілій Тетяні внаслідок жахливої трагедії. Номер картки мами - Бойко Галина Ярославівна 5167 9872 0029 0860.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео