Оксана Бучко

Тернополяни розпочинають обирати проекти, достойні Громадського бюджету

281-765x510

Голосування за громадські проекти розпочалось у Тернополі уже сьогодні, 8 листопада. Це ідеї, які прості громадяни подавали для розвитку та покращення життя в різних напрямках: культурному, соціальному, спортивному. Ті проекти, які наберуть найбільшу кількість голосів будуть профінансовані з бюджету міста в 2017 році.

Кожен тернополянин може проголосувати за 3 проекти кількома способами:

  1. За допомогою сервісу BankID Приватбанк — для тих, хто користується інтернет-банкінгом від Приватбанку, А-банку, Concord Bank, Банку Південній, ПУМБ або власників ЕЦП. В цьому пункті можна також проголосувати за допомогою мобільного телефону, завантаживши додаток для системи Android.
  2.  За допомогою сервісу BankID НБУ — для користувачів інтернет-банкінгу від Ощадбанку, UniCredit Bank, ПУМБ, або власників Картки Львів'янина.
  3. У пункті супроводу — Центр надання адміністративних послуг по вул. Князя Острозького, 6 (біля першої поліклініки). При собі потрібно мати лише паспорт.

Всі проекти розміщені на сайті міськради за адресою https://pb.rada.te.ua/

Автори проектів закликають тернополян бути активними і уважними, адже від їхнього вибору залежить майбутнє міста.

- Кожен тернополянин може проголосувати за 3 проекти. Я Вас прошу віддати свій голос за проекти, які спрямовані на розвиток спорту в місті та, зокрема, — спортивного туризму, - пише у Facebook Denys Tsvetynovych.

- Голосування за Молодіжний Центр в Тернополі розпочалося. Діліться цим посиланням зі своїми друзями і нехай кожен активний і сучасний громадянин підтримає та проголосує за даний проект. Ви також можете залишати коментарі, якщо є пропозиції. Дякую і успіхів нам, - рекомендує один з ініціаторів проекту Андрій Назаренко.

Голосування триватиме 12 днів.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео