Вони віддали найдорожчу людину, щоб захистити нас та Україну

14947911_612519255587429_7167717458111530364_n

Логістичний центр допомоги бійцям АТО започаткували напрямок допомоги родинам загиблих бійців під назвою “Відвідай сім’ю загиблого Героя”.

Від початку літа, волонтери Логістичного центру допомоги бійцям АТО Оля Дячишин та Христина Феціца об’їжджали сім’ї загиблих в яких є неповнолітні діти та вручали грошову допомогу і подарунки від доброчинців. Поїздки здійснювалися по всій Тернопільщині, навіть у найвіддаленіші куточки.

Відвідуючи родини загиблих воїнів, волонтери спілкувалися з дітьми та розпитали їх, зокрема, і про їхні мрії. Звісно, нам не під силу повернути їм батьків, але ми можемо ощасливити дітей велосипедом, екскурсією або зустріччю із кумиром.

Ми розкажемо вам історії та мрії цих дітей, і якщо вони зачеплять ваші серця, ви зможете долучитися до їх здійснення.

Руслан Коцюк - український військовик, старший лейтенант, військовослужбовець 3-го батальйону 51-ї окремої мехбригади, командир взводу розвідки. Мобілізований до лав Збройних Сил України 11 квітня 2014 року. Загинув 29 серпня 2014 року під час прориву з оточення під Іловайськом (Донецька область).

У с.Джурин Чортківського р-ну залишилася дружина Іванна та двоє дітей - 6-річна донька Марічка та 16-річний син Ігор. У будинку, де мешкає сім'я відсутні вода, опалення, труби, пральна машина. Кімнати опалюються дровами. Родина потребує вагомої підтримки. Ігор багато читає, допомагає мамі по господарству. Марічка любить малювати. Найзаповітніша дитяча мрія, аби повернувся батько, проте, на жаль, вона нездійсненна, тому віримо, що знайдеться добра людина, котра придбає для Марічки дитяче ліжечко, про яке вона також дуже мріє.

І разом ми зможемо здійснити цю мрію. Тому ми просимо відгукнутися тернополян, підприємців, українців з закордону, і долучитися до здійснення дитячих мрій, адже вони віддали найдорожчу людину, щоб захистити нас та Україну. Адже дитячі мрії найсвітліші, і якщо ви допомагаєте втілити хоча б частинку такої мрії, значить і частинка щастя від її здійснення теж буде вашою. Назавжди.

Більше інформації про мрії діток загиблих Героїв шукайте на сайті Логістичного центра допомоги бійцям АТО http://ato.te.ua, у розділі «Здійснити мрії». “Гаряча” лінія: (097)2-055-055.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео