Тернопільських малюків запрошують на безкоштовне заняття з англійської

7443_photo_5822086902520

Тернопільська студія розвитку «ДИТЯЧА АКАДЕМІЯ» запрошує тернополян з дітками віком 3-6 років на відкрите заняття з англійської мови для найменших. Урок розпочнеться у суботу, 12 листопада, о 12:00 за адресою вул. Є. Коновальця, 11. Участь - безкоштовна.

Для додаткової інформації - телефонуйте за телефоном 068 387 01 95 та дізнавайтесь новини на сторінці «ДИТЯЧОЇ АКАДЕМІЇ» у соцмережі facebook.

Всі без винятку батьки хочуть, щоб їх дитина активно розвивалася. Саме тому, дуже багатьох татів і мам цікавить питання про те, чи варто навчати дитину англійської мови, коли і з чого починати? Досвід вітчизняних і зарубіжних досліджень в даній сфері, доводить, що раннє вивчення іноземної мови, за умови правильної організації занять, досить ефективне. Вивчення іноземних мов сприяє розвитку дитини, підвищує її культурний рівень. Багато фахівців у даній сфері стверджують, що вивчення англійської мови сприяє зміцненню знань рідної мови. Крім цього, раннє вивчення англійської мови сприятливо впливає на розвиток пам’яті, уваги, мислення та уяви дітей.

Отож студія розвитку «ДИТЯЧА АКАДЕМІЯ» з метою усестороннього розвитку дитини розпочинає розвивальні англомовні заняття, що сприятиме розвитку пам’яті, уваги, мислення, уяви, а першочергово – мовлення. Дбаємо про розвиток дитини і приводимо її на англомовне заняття в ДИТЯЧУ АКАДЕМІЮ.

Вибір читачів за тиждень

Відео