Віра Олександрович

У Тернополі привітали зі святом працівників радіо, телебачення і зв'язку (відео, фото)

Працівників радіо, телебачення і зв'язку обласна влада вітала сьогодні, 11 листопада.

Нагадаємо, професійне свято фахівців цієї сфери в Україні традиційно відзначатимуть 16 листопада. Втім, цього разу урочистості у Тернополі влаштували завчасно. Запрошених перед початком заходу у готельному комплексі «Авалон» розважав камерний оркестр Тернопільської обласної філармонії під орудою Андрія Голодриги.

[embed]https://youtu.be/NjOFfQnRXsA[/embed]

Від усіх депутатів Тернопільської обласної ради вітання із професійним святом виголосив голова найвищого представницького органу Тернопілля Віктор Овчарук.

ovcharuk
ovcharuk

- Ми усі вже переконалися, що інформаційна політика може виграти війну, - каже він. – А тому такою важливою сьогодні є ваша праця сьогодні. Ви працюєте для того, аби донести інформацію до громади. Ви забезпечуєте свободу слова у будні і свята. Тому хочу побажати, щоб ви і далі служили принципам правди і демократії.

vitannya1
vitannya1

Історія цього професійного свята розпочалася 16 листопада 1924 року. Тоді у Харкові в ефір вийшла перша в Україні радіопрограма. Відтоді журналісти і працівники сфери радіо почали відзначати цей день по-особливому. Нині до них долучилися і телевізійники, і представники Інтернет-ЗМІ. Про це і не тільки нагадав представник Національної ради із питань телебачення та радіомовленя у Тернопільській області Михайло Зубик.

zubyk
zubyk

[embed]https://youtu.be/9Xgad6l84h8[/embed]

Серед нагороджених грамотами сьогодні були і працівники медіа-холдингу «Радіо-ТОН», і телекомпанії «TV-4», і Тернопільського державного телебачення та радіо, а також представники місцевих філій «Укртелекому» і поштового зв’язку.

[embed]https://youtu.be/eRFK3FfoAkw[/embed]

Щирі вітання їм передав гуманітарний заступник голови обласної держадміністрації Юрій Юрик.

- Ваші професії – це ті професії, які мають робити і роблять із українців патріотів, із молодих людей – успішних і патріотичних громадян. Ви загалом виховуєте наше суспільство, - додає він. – І хто б там що не говорив, але саме від ваших творчих задумів, від вашого натхнення і бажання залежить, наскільки ми швидко станемо тим суспільством, яке буде виконувати ті завдання, які ми всі ставимо перед собою.

[embed]https://youtu.be/Cy4sOWx2I_s[/embed]

До слова, 16 листопада своїм професійним святом вважають також фахівці зв'язку, які забезпечують роботу телефонних мереж і таких важливих сьогодні мереж Інтернет-зв'язку. Їх також привітало керівництво області. Після власне урочистостей відбувся невеликий фуршет.

orkestr
orkestr

Принагідно «Терен» також приєднується до вітань із прийдешнім святом. Бажає усім, хто працює зі словом, мікрофоном і телекамерою, міцного і непохитного здоров’я, а також - успіхів у всіх добрих починаннях!

Фото і відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео