Тернопільські футболісти пообіцяли не розчаровувати міського голову

unnamed

Вчора, 11 листопада, перед виїзним матчем відбулася зустріч ФК «Тернопіль» з почесним президентом команди Сергієм Надалом. А 13 листопада команда гратиме з чернівецькою командою ФСК «Буковина».

Мер міста наголосив на тому, що йому приємно зустрічатися з командою, яка в непростих умовах в останніх матчах показує достойний футбол, а футболісти демонструють бійцівські якості, борються за кожне очко, за свій імідж та престиж міста Тернопіль, - пишуть на офіційному сайті ФК «Тернопіль».

Адже останнім часом команда тренувалася та грала в неофіційних матчах значно краще попередніх разів, і відповідно гравці заслужили довіру в міського голови. Також команда підкріпилася подальшою підтримкою мера.

Василь Матвійків, виконуючий обов’язки головного тренера також додав, що колектив ФК «Тернопіль» дуже дорожить почесним президентом і пообіцяли, що футболісти зроблять все від них залежне, щоб він у команді не розчарувався, а сама команда тішила тернопільських вболівальників видовищною грою та перемогами.

Залишилось дочекатися матчу у Чернівцях, який відбудеться цієї неділі, о 14:00.

Фото з офіційного сайту ФК «Тернопіль»

Вибір читачів за тиждень

Відео