Через снігопад на Тернопільщині руйнуються покрівлі на будівлях (фото)

sadok2_1024x767

Сьогодні на вулиці Соломії Крушельницької, 18 від снігу обвалився консольний навіс ресторану «Оскар» - пишуть на сайті ТСН. Подібне лихо, але з дещо гіршими наслідками може трапитися у  дитячому садочку, що у селі Добриводи, що на Збаражчині, там може обвалитися стеля.

oskar_774x768
oskar_774x768

Якщо у першому випадку з рестораном запевняють, що конструкція обвалилася через те, що була виконана без проектної документації, то у дитячому садку «Малятко» ігнорують прохання батьків провести капітальний ремонт будівлі.

Євгенія Купчик, матір, чиї діти відвідують сільський комунальний дитячий садок «Малятко», у групі «Політичний Збараж» пише:

- Як Ви думаєте звідки ці кадри!? Не повірите - це всередині, на горищі Доброводівського сільського комунального дитячого садка «Малятко»... Батьки у відчаї, просять відремонтувати дитячий садок. Там від снігу може впасти стеля.

sadok3_1024x722
sadok3_1024x722

Жінка розповіла про те, що адміністрація дитячого садка неодноразово зверталася в район для надання допомоги на ремонт даху, однак ніхто на це прохання серйозно не відреагував.

- Від імені усіх батьків села прошу всіх небайдужих керівників району посприяти у наданні допомоги по ремонту цієї важливої для нашого села будівлі! – звертається Євгенія. - Р.S. Я особисто надіюся, що нас буде почуто адже попереду ціла зима і кожен з батьків, ведучи діток в садок переживає, щоб в один «прекрасний» момент стеля не звалилася на них!

sadok1_1007x768
sadok1_1007x768

Фото з особистого архіву Євгенії Купчик та з сайту ТСН

Вибір читачів за тиждень

Відео