Тернопільські чиновники зневажили творчих дітей

15032752_1472766496070127_3085980137566625849_n

Після традиційного звіту міського голови Тернополя Сергія Надала про зроблене за рік, мав бути невеличкий концерт силами колективів ПК «Березіль» ім.Леся Курбаса.

Яким же було здивуванням всіх присутніх, коли перед самими виступами дітей, чиновники просто вийшли з зали. Про це на своїй сторінці у соцмережі facebook написала тернополянка Наталія Москалюк.

"Сьогодні, зовсім випадково, я була присутня на річному звіті міського голови і керівників управлінь міської ради в ПК «Березіль». Зал був повний. Виступи тривали більше двох годин. Кожен керівник вихваляв роботу свого відомства краще іншого. В підсумку, всі зрозуміли, що проблем у місті взагалі немає.

Але не було б все так гарно, якби не вийшло в кінці дуже сумно. Колективи ПК «Березіль» підготували невеличкий концерт – буквально шість номерів (про що було заздалегідь повідомлено ведучим – п. Смиком), звичайно з подачі нашої мерії.

Перед оголошення першого номеру мер подякував за запитання і вийшов за куліси, а усі керівники відділів разом зі своїми підлеглими почали виходити (незважаючи на те, що на сцені уже виступали діти). До закінчення першого номеру 90% присутніх вийшли. Заступникам напевно було стидно від того, що відбувалося в залі і вони затрималися ще на 5 хв.

Я розумію, що мер пішов, всі втомилися, купа справ дома – це ж суботній день. Але колективи чекали на свої виступи ще з 11 години ранку, а вже була 15.00……Місто наше змінюється, стає маленьким європейським центром, але такі випадки перекреслюють усе зроблене, адже цим людям ми довірили своє місто, своє здоров’я, свою освіту, свою культуру, своїх дітей...

Моє побажання керівництву міста: або не робіть такі заходи у вихідні дні, або раз Ви вже заганяєте на такі заходи людей «за списком», то і випускайте із зали також, щоб не було стидно за людей, яких ми обрали. Хочеться пригадати слова пісні, яку співали учасники вокальної студії Шанс: «Боже, збережи нашу Україну!», - написала обурена тернополянка.

Вибір читачів за тиждень

Відео