В Теребовлі відновлять критий басейн для дітей (фото)

dsc09601

Відновлення роботи плавального басейну в Теребовлі стає реальністю.

Нещодавно голова Теребовлянської райдержадміністрації Юрій Ништа зустрівся безпосередньо на об’єкті із представниками служб, від яких залежить  початок робіт із реконструкції плавального басейну – проектної організації, організацій енергопостачання (газова служба, РЕМ), структур, які здійснюють  постачання відповідного обладнання тощо, повідомляють у прес-службі Теребовлянської РДА.

dsc09610
dsc09610

dsc09609
dsc09609

dsc05669
dsc05669

Під час зустрічі детально вивчено ситуацію для подальшого виготовлення проектно-кошторисної документації щодо реконструкції плавального басейну з можливістю переобладнання одного із приміщень на першому поверсі під тренажерний зал. Окремо обговорено питання відновлення інфраструктури приміщення басейну – роздягалень, санвузлів, душових кабін та ін.

«Ми взялися за непросту роботу, адже за багаторічну перерву приміщення басейну зараз знаходиться в дуже занедбаному стані. Відновлювальні роботи потрібно починати майже з нуля. Але наші старання будуть того вартувати – усе  це ми робимо для дітей, їх здоров’я та повноцінного розвитку», - наголосив Юрій Ништа та закликав усіх до спільної праці для втілення ідеї у життя, бо першочерговим завданням влади та дорослих зокрема, є турбота про дітей.

Раніше, в Теребовлі працював критий плавальний басейн для дітей. Ця споруда має багату історію, адже тут навчалось плавати не одне покоління дітей. Проте з 2000-х років він закритий.

Вибір читачів за тиждень

Відео