З «Буковиною» зіграють уже навесні?

cher5555-ac2d3b8bd9f704f13541a60922fc27b1

Складні погодні умови завадили минулої неділі, 13 листопада, проведенню чотирьох календарних матчів у другій вітчизняній лізі майстрів та одного поєдинку в першій, в якому чернівецька «Буковина» на своєму полі мала помірятися силами з футбольним клубом «Тернопіль».

Виїзний матч дев’ятнадцятого туру за участю наших земляків відмінили, з датою його проведення, звісно ж, визначаться пізніше, пише «Вільне життя».

З розповсюджених футбольним клубом «Буковина» світлин була нагода переконатися, що сніговій у Чернівцях лютував не менше, ніж на Тернопільщині. Геть не на зелених полях довелося зіграти в дев’ятнадцятому турі і кільком іншим командам. Господарі все ж знайшли можливість звільнити їх від снігового полону: «Полтава» — «Арсенал» — 0:1, «Нафтовик-Укрнафта» — «Десна» — 2:0, «Черкаський Дніпро» — «Авангард» — 1:0, «Верес» — «Суми» — 2:1, «Оболонь-Бровар» — «Інгулець» — 4:1, «Миколаїв» — «Скала» — 2:0, «Іллічівець» — «Гірник-Спорт» —3:1, «Геліос» — «Колос» — 0:0.

Господарик
Господарик

Нелегке завдання підготувати арену до футбольного матчу нині стоїть і перед працівниками Тернопільського міського стадіону. Адже на наступну п’ятницю, 18 листопада запланований завершальний у цьому році поєдинок двадцятого туру, в якому містянам доведеться помірятися силами з рівненським «Вересом».

Вибір читачів за тиждень

Відео