40 тисяч субсидій ще готові надати тернополянам до закінчення цього опалювального сезону

На сьогоднішній день питання надання та перерахування житлових субсидій є доволі актуальним. Станом на 11 листопада 2016 року отримали субсидії 200 тисяч 912 осіб, а це становить 52,6% від загальної кількості сімей, що проживають у області.

Якщо порівнювати ці дані з минулорічними, то варто наголосити на тому, що в цьому році на 130 тисяч сімей більше отримали субсидії.

- Ми прогнозуємо ще від 30 до 40 тисяч звернень громадян щодо надання субсидій до закінчення цього опалювального сезону, - розповів Вадим Боярський, директор департаменту соціального захисту населення Тернопільської обласної державної адміністрації. – Готові розглянути заяви. А також ми закликаємо людей економити тепло – це завжди актуально.

unnamed-8
unnamed-8

Пан Вадим сповістив хорошу звістку і для тих, хто підключений до централізованого опалення:

- Ці споживачі можуть звернутися у відповідні служби за відстрочкою платежів: 50% у опалювальний період та 50% у літній.

Департамент соціального захисту населення іде на зустріч громадянам і намагається полегшити життя споживачів у теперішніх умовах, важливо лише вчасно звернутися з заявою.

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео