Чи наважаться тернопільські депутати звільнити Стемковського?

міська рада

В ці хвилини розпочала свою роботу комісія, яка має вирішити проблему снігового колапсу в Тернополі.

В її роботі беруть участь також і депутати міської ради, що очолюють фракції своїх політичних партій. Присутність депутатів на засіданні комісії з розгляду звичайного робочого питання наштовхує на думку про наявність реальної проблеми, з якою виконавчі органи не спроможні справитися.

От тільки, чи розуміють самі депутати свою значимість?

Чи пам'ятають вони, що саме від їхнього голосування залежить обрання членів виконавчого комітету? Чи знають вони норму Закону, яка наділяє їх правом ініціювати звільнення членів виконавчого комітету? Чи пригадають вони свою ж ініціативу заслуховувати звіти керівників відділів та управлінь міської ради? Чи спроможуться вони запитати про те, хто і чому не виконав затверджену депутатами програму підготовки до зими, чим спричинив транспортний колапс у місті?

Чи зможуть депутати проявити свою позицію та не лише знайти винних, але і вирішити проблему з прибиранням міста в зимовий період? Тим більше, що в Тернопільській міській раді реально працює протернопільська більшість, яка вже неодноразово довела своє бажання працювати заради тернополян.

Як кажуть, ваш вихід, маестро!

Тернополяни чекають...

Вибір читачів за тиждень

Відео