Краще би грейдер купили, а не бруківку встановлювали - тернополяни про сніговий колапс

jhrg2qlrqoc

Вже четвертий день тернополяни потерпають від бездіяльності комунальних служб. Попри запевнення влади міста про готовність до зими, про мало не цілодобове засідання різних комісій, про роботу на вулицях снігоочисної техніки, реальних зрушень не видно - автомобілі стоять в заторах, громадський транспорт їздить не регулярно, тернополяни ходять пішки.

Звісно, що такий стан справ не залишає мешканців міста байдужими і люди активно обговорюють цю ситуацію. На одній з зупинок жінка середніх літ з гіркотою в голосі сказала своїй співрозмовниці:

"Ми так тішилися, коли місто оновлювалося, коли ремонтувалися двори та встановлювалася бруківка. А виявляється один день снігопаду показав, які мали бути пріоритети у міської влади - не задобрювати виборців, а купувати грейдери та іншу техніку, яких не видно щодня, але їх наявність дозволить робити життя в Тернополі комфортним та не згадувати більше ту владу взагалі". Перелізши через півметрові кучугури, жінка заледве впхалася в переповнений тролейбус (проїзд то - безкоштовний) та поїхала назустріч новим передвиборчим обіцянкам.

Вибір читачів за тиждень

Відео