Оксана Бучко

Соціальним педагогам на Docudays UA показали фільм «Наближаючись до слона»

img_1619

Громадська організація «Молодіжний центр розвитку »МІСТ«, в рамках Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA, провела для соціальних педагогів навчальних закладів м.Тернополя показ фільму »Наближаючись до слона".

Фільм про повагу до особистості дитини «Наближаючись до слона» показали соціальним педагогам Тернополя у рамках Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Ініціаторами ідеї були представники ГО «Молодіжний центр розвитку »МІСТ" .

- Наповнення фільму – демонстрація того, як навчальний, виховний процес може бути таким, що реалізує права дитини, - говорить тренер правоосвітнього напряму ГО «Молодіжний центр розвитку »МІСТ" Мар'яна Гевко. - Школа може і повинна реалізувати такі освітні цілі, як розвиток здібностей дитини та розкриття її талантів, підготувати дитину до дорослого життя та навчити поважати інших. 

img_1609
img_1609

Після фільму із соціальними педагогами обговорили зміст прав дитини та роль держави у дотриманні, реалізації та захисті цих прав. Гаряча дискусія виникла із питання, а чи реально дотримуватися та захищати права дитини у сучасних умовах навчально-виховного процесу і чому це буває не так легко. Над ідеями, як це робити ефективніше, будуть працювати у наступних проектах.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео