Відомі коміки вкрали ідею для свого шоу у тернопільського депутата? (відео)

yayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayayaya

Реформа у поліції вдихнула в суспільство не лише віру в правоохоронну систему, але і надихнула на жарти.

Ще в червні 2016 року депутат Тернопільської обласної ради Володимир Бобко у себе на "Фейсбуці" запропонував за прикладом реформи у поліції реформувати і медичну галузь.

«Я собі тут подумав трохи у вихідний день і придумав нову чудову реформу», - інтригує В.Бобко.

За словами депутата, дуже часто люди жаліються на некваліфікованих лікарів, які ще й хабарі беруть. Щоб багато не думати, депутат взяв за зразок найуспішнішу реформу втілену в Україні останніми роками і запропонував наступне:

1) даємо оголошення у всі газети про прийом на роботу хірургів (ну щоб не всіх зразу лікарів міняти, а почнемо з однієї ланки); 2) проводимо відсів наявних кандидатів - ну щоб були високі, гарні, вродливі, само собою проведемо тест на айкю, Тюрінга і на наявність цукру в крові - дідько його знає навіщо, але народу подамо як треба; 3) відправимо всіх, хто пройшов тестування на тримісячні курси, по закінченню котрих новоспечені хірурги будуть здавати екзамени на швидкісне виймання бинта із сумки, найрівніший розріз скальпелем та на вміння розрізняти запах спирту від запаху тройного одеколону в темній кімнаті із увімкнутим вентилятором.

«А потім ми цих всіх нових хірургів направимо у лікарні країни, нехай ріжуть. І не нийте що вони анатомії толком не знають - зате посмішка голлівудська. В якості бонуса можемо запропонувати зробити селфі з хірургом на фоні трупа, що ще недавно був родичем чи другом. І не жалійтеся - реформи вимагають жертв, а нові хірурги колись тай навчаться. Хабарі ж вони не беруть, вони взагалі працюють просто за ідею, їм просто подобається різати...», - іронізує на межі фолу В.Бобко.

Як виявилось, ідею депутата втілили в життя.

Поки що тільки на екрані у відомому шоу студії «Квартал 95» «Пороблено в Україні».

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=EUWmIPzuF0w[/embed]

«После успеха полицейской реформы, правительство Украины приняло решение, по её образцу, провести реформу медицины. В ближайшее время всех старых коррумпированных докторов уволят, и возьмут на их место новых молодых, симпатичных и главное честных людей. Единственное условие, которое ставят перед желающих пополнить ряды новых украинских докторов, чтобы они до этого никогда не работали в медицине». - йдеться у анотації до шоу на каналі www.youtube.com.

Кому в голову першому прийшла ідея набирати медиків на роботу за принципом нової поліції, зараз вияснити важко, адже шоу могли знімати раніше, а в ефір випустити тільки в листопаді. Однак вже зараз можна стверджувати: тернопільський депутат запросто може бути автором текстів для студії «Квартал 95», або ж відомі коміки легко можуть стати депутатами Тернопільської обласної ради.

Вибір читачів за тиждень

Відео