118 кременчан пройшли підготовку та підвищили кваліфікацію

unnamed-43

У Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості навчалися 118 кременчан.

Кременецьким районним центром зайнятості налагоджена тісна співпраця з Рівненським центром професійно-технічної освіти державної служби зайнятості щодо профпідготовки безробітних краян.

Так, за 10 місяців 2016 року 118 кременчан пройшли підготовку та підвищили кваліфікацію за професіями оператор котельні, манікюрник, перукар, рівень працевлаштування яких становить 97%.

За направленням Кременецького РЦЗ на сьогоднішній день на замовлення роботодавця продовжує навчання за професією манікюрник Юлія Давидюк, випускниця Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії факультету «Образотворче мистецтво», після якого буде працевлаштована.

Також нещодавно на базі районного центру зайнятості представники ЦПТО провели для роботодавців та шукачів роботи презентації свого навчального закладу, де учасники заходу отримали інформацію про ліцензований перелік професій, форми, методи та умови навчання і проживання. Під час презентації присутні дізналися, що Рівненський ЦПТО входить в трійку навчальних закладів України, де можна підтвердити кваліфікацію за професією кухар 3-6 розрядів.

Вибір читачів за тиждень

Відео