Документи кандидатів в депутати на Тернопільщині вдалося здати тільки після втручання поліції

borshchiv_rada

Вибори до Борщівської міської ради, почалися зі скандалу. Власне, до самого процесу голосування ще є час (мешканці підуть до виборчих дільниць 11 грудня), але порушення норм закону членами виборчої комісії вже зафіксовано.

Так, за інформацією керівника апарату ТОО Аграрної партії України Володимира Мужевича, у представника районної організації його політичної сили відмовились прийняти пакет документів з технічних причин – інформація, подана на диску погано зчитувалася комп’ютером виборчої комісії.

«Після того, як ми переписали диск і знову намагалися здати пакет документів, виборча комісія зачинилася в приміщенні Борщівської міської ради та, незважаючи на норми закону, відмовлялася продовжити свою роботу», - коментує ситуацію В.Мужевич.

За його словами, виборчу комісію зачинили близько 18 години, хоча закон зобов’язує приймати документи в останній день їх подачі до 24 год.

«Лише після того, як наш представник викликав поліцію, щоб зафіксувати порушення закону, члени виборчкому відчинили приміщення і таки прийняли документи на кандидатів від нашої партії», - зазначив пан Мужевич.

Нагадаємо, 16 листопада був останній день подачі документів для участі у виборах до Борщівської міської ради Тернопільської області.

Вибір читачів за тиждень

Відео