Оксана Бучко

Вчителям з Луганщини сподобалось релігійне виховання на Тернопільщині (відео)

dscn8927

Перебирати досвід у школах Тернопілля приїхало 25 педагогів з Луганщини. Десятеро вчителів з нашої області перебувають зараз на Сході. Такі візити здійснюють у рамках проекту «Змінимо країну разом».

- Між вчителями вибудовуються партнерські стосунки, - розповідає в.о. начальника управління освіти та науки ОДА Ганна Зварич. – Вони продовжуватимуть стосунки на скайп-конференціях. У проекті задіяні усі школи у районах, де гостюють педагоги зі Сходу.

ганна зварич освіта
ганна зварич освіта

Найціннішим досвідом для гостей виявились уроки християнської етики, які проводять у школах нашої області.

- Насправді, духовне виховання на Тернопіллі є на високому рівні, - ділиться враженнями вчитель англійської мови зі Сватівського району Марія Лазарєва. – Усе починається з любові до Бога, до сім’ї та до ближнього. Тому цей досвід буде корисний для наших шкіл.

dscn8916
dscn8916

Вчителька української мови з Міловського району пані Світлана розповідає, що у них школи – україномовні.

- У нашому районі 8 шкіл, - продовжує пані Світлана. - Усі предмети у них викладають на українській мові. Також викладають у нас російську і англійську мову. Я працюю у навчальному комплексі, де є і садок, і ЗОШ І-ІІІ ступенів. Ваша програма стане корисною для наших вчителів української мови.  

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=I954JZkpfXc[/embed]

Фото, відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео