«Про різницю між колективом і командою» – авторська зустріч з Олексієм Широковим

15078902_1597247976967523_257047082328275735_n

Книгарня “Є” запрошує на зустріч-розмову з баріста та власником закладу «Карма Кава» Олексієм Широковим «Про різницю між колективом і командою». Захід відбудеться 23 листопада. Початок – о 18.00. Модератор Юрій Матевощук

Сьогодні команда є найбільш прогресивним інструментом досягнення поставлених цілей, на відміну від, наприклад, «совкового» колективу. Різниця між колективом і командою величезна, але не завжди всім зрозуміла. Створити колектив легко, команду – складно. Однак, тільки працюючи в команді, можна досягати великих результатів і робити дійсно важливі проекти.

- що ж таке команда і чим вона відрізняється від колективу; - як обирати людей в команду; - які є стадії формування команди; - як розподіляти ролі в команді; - правильна позиція лідера в команді; - як мотивувати людей на досягнення спільних цілей; - які є особливості управління командами «нового покоління».

Олексій Широков – підприємець, баріста, засновник та власник культового кафе «Карма Кава» у Тернополі. У 2012 відкрив для себе кавовий світ. Першим почав сприймати каву як повноцінну страву, а не як додаток до сніданку. Відкрив перше кафе в місті, де почали смажити каву як для себе, так і для інших закладів. Крім роботи прагне вдосконалити місто, в якому живе. Пробує оживити його історію, повернути дух співпраці та толерантності, що панував. Учасник проекту «Тарнополь: Місто, якого нема», метою якого є пошук підземель, на яких будувався Тернопіль. Ведучий у фільмі «Незвичайна Прогулянка або Маленькі Історії Незвичайного Міста».

*** Адреса книгарні «Є»: м. Тернопіль вул. Валова, 5-9. Вхід вільний

Вибір читачів за тиждень

Відео