Вони віддали найдорожчу людину, щоб захистити нас та Україну

15107305_618244528348235_6526175524064120296_n

Від початку літа, волонтери Логістичного центра допомоги бійцям АТО Оля Дячишин та Христина Феціца об’їжджали сім’ї загиблих в яких є неповнолітні діти та вручали грошову допомогу і подарунки від доброчинців. Поїздки здійснювалися по всій Тернопільщині, навіть у найвіддаленіші куточки.

Відвідуючи родини загиблих воїнів, волонтери спілкувалися з дітьми та розпитали їх, зокрема, і про їхні мрії. Звісно, нам не під силу повернути їм батьків, але ми можемо ощасливити дітей велосипедом, екскурсією або зустріччю із кумиром.

Ми розкажемо вам історії та мрії цих дітей, і якщо вони зачеплять ваші серця, ви зможете долучитися до їх здійснення.

Щиро раді та з великою вдячністю зустріли волонтерів в родині загиблого бійця добровольчого батальйону “Айдар” Баса Павла з Тернополя. 7 січня 2015 року - на самісіньке Різдво, під час обстрілу з РСЗВ “Град” у селі Гранітне, що на Донеччині, життя Павла обірвалося. Молодий хлопець до війни був єдиним годувальником батька-інваліда та двох молодших братів - Дмитра та Михайла. Після загибелі старшого брата, сестра Кароліна з чоловіком забрали хлопчиків до своєї оселі, де разом зі своїми 3-річним синочком та кількамісячною донечкою, виховують двох молодших братиків. Дмитрик займається вільною боротьбою та гончарством, мріє про сенсорний телефон та власну кімнату. Михайлик займається фрі-файтом, мріє про сучасний телефон та велосипед. Серед нагальних потреб родини – меблі в кімнату.

І разом ми зможемо здійснити ці мрії. Тому ми просимо відгукнутися тернополян, підприємців, українців закордону, і долучитися до здійснення дитячих мрій, адже вони віддали найдорожчу людину, щоб захистити нас та Україну. Адже дитячі мрії найсвітліші, і якщо ви допомагаєте втілити хоча б частинку такої мрії, значить і частинка щастя від її здійснення теж буде вашою. Назавжди.

Більше інформації про мрії діток загиблих Героїв шукайте на сайті Логістичного центра допомоги бійцям АТО, у розділі “ЗдійсниТи мрії”. “Гаряча” лінія: (097)2-055-055.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео