Життя - це безцінний дар, але воно має свою ціну

yayayayayayayayayayayayayayayachchchch

Ціна життя Сергія Камінка - 100 тисяч доларів. Саме стільки потрібно, аби побороти страшну хворобу.

Щоб зібрати цю суму, кращі виконавці Тернополя запрошують вас на благодійний концерт «Врятуй життя Сергію Камінку».

Виступатимуть: Ірина Новомлинська, Mr. Freeman, Gunz Live Band, Команда КВН «Оптом Дешевше», гурт Фіра, Тріода, Юлія Angel, Los Kolorados, Андрій Підлужний.

- Сьогодні ми разом з друзями і небайдужими до біди людьми, робимо добру справу! Я впевнений, що багато з вас колись прокидалися під звуки Радіо Тернопіль. Багато хто з вас побував, як глядачем так і виступаючим на Західно Українській Лізі КВН, що була донедавна в Тернополі. Ходив бавитися, роздруковувати чи готуватися до навчання в Інтернет кафе «Крапка». Кожен з Вас зараз спостерігає за гумор шоу «Вар'яти» і саме головне, все що я перечислив - можна звести до однієї людини, яка є часткою цих проектів - Сергій Приходько (Камінко)! 

Як ніколи, зараз Сергію потрібна Наша допомога. Лікарі поставили діагноз - рак. І навіть тоді, коли є хоча б якийсь шанс врятувати життя добрій людині, батьку двох дітей, який самотужки їх виховує - не потрібно залишатися осторонь! 

Тому одним із методів збору коштів ми вирішили влаштувати благодійний концерт. Я впевнений, що саме паб «Хмільне Щастя» 28 листопада буде переповнений. Адже Камінка люблять, поважають, і знають. Відомі гурти, виконавці долучилися до доброї справи! Долучіться і ви! Усі кошти - зібрані з продажу квитків та й безпосередньо на концерті - підуть на лікування Камінка! Вартість квитків 100-200 грн. Квитки та резерв столів можна замовити у мене, - повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук Сергій Фалендиш. Ведучі: Андрій Махно, Сергій Фаля

28 листопада, 19:00, Паб «Хмільне щастя» ТРЦ «Подоляни»! Усі кошти від продажу квитків будуть передані на лікування Сергія Камінка. Вхід - 100 грн.

Контактний телефон: 067 208 68 00.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео