Радник Арсена Авакова допомагає вирішити земельний конфлікт у Тернополі

apostol-copy

Про конфліктну ситуацію місцевої влади та учасників антитерористичної операції щодо передачі землі бійцям розміром 84 га під забудову дізнався Міністр МВС України Арсен Аваков.

За його дорученням Михайло Апостол зустрівся з губернатором Степаном Барною та виконуючим обов’язки керівника Дерджгеокадастру Тернопільської області Віктором Мартинюком.

Про це політик повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Хочу наголосити : Тернопільщина іде в авангарді у вирішенні цих питань і ці дрібні конфлікти вдається спільно, і оперативно вирішувати.

Немає ніяких об’єктивних причин ,щодо комплексного вирішення цього питання в межах держави, є просто бюрократичні перепони, які ми найближчим часом зламаємо, немає також проблем із наявністю земель сг призначення державної власності ,є питання її законного використання, - пише Михайло Апостол. - Якщо місцева влада в деяких регіонах ще не зрозуміла, завдяки кому зупинено ворога на Сході країни, завдяки кому вони сидять в теплих кабінетах і теплих кріслах, ми готові їм допомогти це зрозуміти.

На разі ситуацію намагаються вирішити. Міський голова Сергій Надал запевнив, що подальші дії і конкретне роз’яснення щодо даної ситуації повідомлять на початку тижня, адже за міською радою затримок немає.

Фото з особистого архіву Михайла Апостола

Вибір читачів за тиждень

Відео