Тернопільських педагогів масово обманули

2

Про «педагогічне шахрайство» написала у своєму профілі у Facebook  вчитель географії Тернопільської Української гімназії ім. І. Франка Оксана Сампара.

Чого шельми тільки не придумають, щоб виманити черговий раз у довірливих українців трохи грошей. На цей раз під приводом нового конкурсу для працівників шкіл та гімназій потрапили на гачок аферистів місцеві педагоги.

Увага! Педагогічне шахрайство!!!!!!

Шановні колеги-педагоги! Мене зацікавила «новизна» проведення чергового конкурсу «Наш клас - найкращий в Україні!», який організовує Національний фонд «Обдаровані діти України». Дану інформацію вже отримали навчальні заклади України... Назва фонду звучить пафосно, але інформація про дану структуру відсутня. Проте участь у даному конкурсі для збідніло втомлених педагогів є заманливою: «класні керівники, які здобули призові місця отримають грошову винагороду на рахунок банківської картки: 1місце - 50 тис. гривень; 2місце - 40 тис. гривень; 3 місце - 30 тис. гривень».

Все виглядає гарно, але: по перше -  критерії оцінювання відсутні; по друге - для участі у конкурсі необхідно надіслати презентацію розміром 10-12 слайдів (дуже легко зробити!) і СКАНЕР-КОПІЮ КВИТАНЦІЇ ПРО СПЛАТУ РЕЄСТРАЦІЙНОГО ВНЕСКУ 50 ГРИВЕНЬ З КОЖНОГО КЛАСУ НА ЕЛ. АДРЕСУ!!!!!

По третє: реєстраційний внесок сплачується на картку ПриватБанку;

По четверте: КОНКУРС ПРОВОДИТЬСЯ З 23 ЛИСТОПАДА ПО 05 ГРУДНЯ... Чому так алярмово??? – пише жінка.

4
4

Таку ж схему описали і на сайті Малої академії наук України, де запевнили, що «у річному плані заходів Малої академії наук не існує заходів під назвою «Наш клас – найкращий в Україні», крім того, організаційний внесок суперечить принципам здійснення освітньої діяльності і ніколи не практикувався під час проведення заходів Малою академією наук.

3
3

НЦ «МАНУ» звернувся до Національної поліції з метою припинення шахрайства, визначення і притягнення до відповідальності винних осіб».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео