Команда Саакашвілі у Тернополі вже зовсім скоро може отримати 7 депутатів

53388

Амбітні плани команди Міхеїла Саакашвілі в політиці штовхають грузина-реформатора до об'єднання всіх тих, хто не задоволений результатами роботи діючої влади, але ще не розчарувався в ідеалах Революції Гідності.

Такими в команді Саакашвілі вважають представників ВО «Самопоміч».

Про це заявив Давид Сакварелідзе (див. ТУТ ), говорячи, що розглядає як потенційного партнера лідера партії «Самопоміч», мера Львова Андрія Садового.

В Тернополі Рух нових сил очолив 23-літній громадський активіст Михайло Жирівський, який почав підбирати однодумців з нуля ( детальніше «ТЕРЕН» про це писав ТУТ ).

Однак, якщо слова Сакварелідзе про співпрацю з Садовим справдяться, то в спільній команді Саакашвілі-Садового в Тернополі опиняться відразу 7 депутатів, які зараз представляють ВО «Самопоміч» в міській раді.

Для мера Львова таке підсилення дозволить не зникнути з політичної арени, заплутавшись у сміттєвих проблемах, а для Саакашвілі - отримати майданчики для пропаганди в місцевих радах, де присутня «Самопоміч». Не варто в їхньому об'єднанні нехтувати і спільним опонентом - Порошенком на посаді Президента.

Вибір читачів за тиждень

Відео